Conform sursei citate, carabinierii au informat Parchetul Tribunalului din Cassino că bărbatul a fugit de la locul accidentului și că a accidentat mortal femeia de 63 de ani.

Accidentul rutier s-a petrecut la primele ore ale dimineții de miercuri, 23 octombrie, pe Appia Formia Gargliano. Bărbatul de 42 de ani, care se afla la volanul unui Audi TT, a lovit-o pe românca de 63 de ani. Conducătorul auto nu a oprit pentru a acorda îngrijiri medicale victimei sau pentru a alerta autoritățile, continuându-și în schimb drumul și intrând în coliziune cu un FIAT 500 , la volanul căruia se afla o femeie de 46 de ani din Minturno, conform Gaeta.

Autorul accidentului s-a ales cu răni minore, în urma celui de-al doilea incident. Cadavrul femeii de 63 de ani a fost găsit de autoritățile italiene la zeci de metri de locul impactului, pe un câmp din apropierea părții carosabile.

Vehiculele au ajuns în posesia oamenilor legii, în vreme ce cadavrul victimei a fost dus la morga Spitalului Cassino pentru efectuarea necropsiei.

Urmărește-ne pe Google News