Românul era recidivist, fusese deja arestat pentru maltratarea gravă a femeii.

Potrivit datelor din anchetă, în septembrie 2017, femeia fusese răpită de bărbat, care a târât-o în mașina sa, ordonându-i să nu țipe și să nu atragă atenția.

Imediat după aceea, a dus-o, împotriva voinței sale, la Curti, unde, cel puțin până în martie 2023, a rtrata-o ca pe o sclavă.

Trimisă la cerșit și bătută crunt

De-a lungul anilor, bărbatul a ținut-o pe femeie închisă într-o cameră, fără să-i dea apă și mâncare perioade lungi, obligând-o să fure și să cerșească.

Ea a fost obligată să predea toți banii pe care îi strângea celor trei frați ai bărbatului și, în cazul în care aceștia nu erau considerați suficienți, era bătută crunt.

În două rânduri, femeia a fost chiar înjunghiată, rămânând cu cicatrici pe cap.

Victima a reușit să fugă abia la sfârșitul anului 2023 din locul în care era sechestrată, luându-i cu ea pe doi dintre cei patru copii minori ai săi, precum și 25.000 de euro, și s-a refugiat în locuința unei cumnate.

Cu toate acestea, ea a fost contactată ulterior prin intermediul rețelelor de socializare de bărbat, care i-a ordonat să-i dea banii, amenințând-o că îi va face rău, precum și familiei sale, care locuiește în Elveția.

Femeia s-a adresat poliției din Caserta, care a colectat probe incriminatorii și, în virtutea concluziilor investigației, Parchetul din Napoli a solicitat și a obținut o măsură o arestare împotriva bărbatului, pentru răpire, înrobire și șantaj.

El a fost încarcerat la închisoarea Santa Maria Capua Vetere.

Urmărește-ne pe Google News