O româncă a fost violată de trei marocani, cazul ei fiind asemănător cu acela al italiencei agresate sexual de patru români, în urmă cu două săptămâni. Incidentul s-a petrecut acum două zile, în timp ce românca se afla la discotecă în Roma cu iubitul ei. În faţa clubului, ei au fost atacaţi de marocani. Aceştia l-au bătut pe bărbat, iar pe ea au dus-o într-o parcare şi au violat-o.



Cei doi tineri români, ale căror identităţi nu au fost făcute publice, ieşiseră să fumeze în faţa discotecii, când marocanii, înarmaţi cu un pistol, le-au cerut bijuteriile, banii şi telefoanele mobile. În timp ce pe iubitul fetei l-au bătut crunt, lăsându-l inconştient, pe fată au luat-o cu maşina şi au dus-o într-un loc ferit, unde au violat- o. După ce şi-a revenit în simţiri, deşi era legat cu sârmă, românul a reuşit să alerteze poliţia.

Imigranţii sunt trataţi din ce în ce mai rău

Fata a fost găsită în stare de şoc. Unul dintre marocani a fost prins ieri, la 48 de ore după agresiune. Presa din Italia a speculat intens pe seama faptului că atacul a fost un act de răzbunare asupra românilor, pentru că, din cauza infracţiunilor cu violenţă comise de-ai noştri, toţi imigranţii sunt trataţi din ce în ce mai rău în Peninsulă. Lucrurile au luat o amploare şi mai mare, în urmă cu două săptămâni, când un cuplu de italieni a fost agresat de patru români. Fata a fost violată cu sălbăticie, iar iubitul ei, bătut cu bestialitate şi sechestrat în portbagaj câteva ore.

Alţi doi compatrioţi, arestaţi în Italia

Ieri dimineaţă, alţi doi conaţionali au fost arestaţi, după ce au încercat să violeze o italiancă de 45 de ani, la Neapole, Italia. Poliţia i-a prins pe atacatori chiar în timp ce o ţineau pe femeie, încercând să o batjocorească, în dreptul unei pasarele din oraş. Suspecţii aveau asupra lor un pistol de jucărie, un cuţit şi mai multe bijuterii

Urmărește-ne pe Google News