Potrivit sursei citate, românii au ajuns în stațiune sâmbătă seară, iar proprietara mașinii a lăsat autoturismul în parcarea unității de cazare. În mașină a lăsat și mai multe bunuri, obiecte de valoare, o sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau.

În dimineața următoare, femeia a constatat că mașina dispăruse. Inițial, a crezut că este vorba despre o glumă pe care a făcut-o unul dintre prietenii săi, însă ulterior a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a observat că autoturismul a fost furat.

Un bărbat cu o cagulă ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină, a mers în parcare și a plecat cu tot cu autoturism și bunurile care se aflau în acesta.

Turista din România căreia i s-a furat mașina: „Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!”

Românii au mers la poliție și așteaptă să fie găsit făptașul.

Furtul a fost semnalat duminică de proprietara mașinii și pe grupul de Facebook „Forum Grecia”, unde sunt peste 211.000 de membri.

Potrivit româncei, mașina i-a fost furată din Pefkochori, lângă Elephant Beach, în jurul orei 2.50 dimineața.

„Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!”, a scris femeia, care a publicat și o fotografie cu mașina furată.

„În Halkidiki tot se aude de mașini sparte sau furate… E clar că poliția nu se implică deloc, altfel ar fi scăzut numărul plângerilor… urât rău de tot ce se întâmplă… zona e frumoasă, dar din cauza hoților am tot evitat de vreo 3 ani să mergem pe acolo și să riscăm să ni se strice concediul, mai ales dacă ai și copii mici cu tine… Îmi pare rău că vi s-a furat mașina și sper să o găsiți cât mai curând…”, a comentat un român la postarea femeii.

Vezi subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

Urmărește-ne pe Google News