Scandalul a izbucnit luni seara, 28 decembrie, fiind filmat de mai mulți martori, care apoi au postat imaginile pe diferite grupuri de pe Facebook. Cele două tabere se amenință, apoi se înjură și se atacă fără menajamente.

Românii s-au atacat fără milă. Foto: Captură video

VEZI AICI VIDEO CU BĂTAIA

Poliția a ajuns la locul evenimentelor în jurul orei 21.30, după un apel care reclama scandalul de pe Dallow Road. Trei persoane au fost rănite, iar trei bărbați au fost arestați și sunt în prezent în custodia poliției.

„Acest eveniment s-a desfășurat pe o stradă rezidențială și a atras atenția multor rezidenți”, a declarat un polițist. „Urmărim ancheta și am arestat trei persoane în legătură cu incidentul, dar au fost mai multe persoane implicate și am dori să le identificăm cât mai repede posibil. Dacă ați fost în zonă în acel moment și ați văzut ceva sau aveți imagini sau orice informații care ar putea ajuta la ancheta noastră, vă rugăm să ne contactați”, a mai spus acesta.

O femeie a încercat să-i despartă pe bărbații înarmați. Foto: Captură video

Oricine are informații poate apela poliția la 101 sau online la bedfordshire.police.uk/report, citând referința 380, din 28 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News