Sute de voluntari de toate vârstele, care au venit din mai multe judeţe ale ţării au muncit încă de dimineaţă. Au tăiat 6 tone de roşii, 4 tone de salată verde, 4 tone de castaveţi, 2 tone de ardei, 2 tone de ceapă, 2 tone de morcovi, 400 de kilograme de măsline, 800 de litri de ulei de măsline şi 400 de kilograme de sare. Iniţial organizatorii îşi propuseseră ca să intre în Cartea Recordurilor cu o cantitate de 20.000 de kilograme de salată, dar recordul stabilit a fost de 19.050 de kilograme, cu aproape 6 tone mai mult decât au făcut grecii acum doi ani. O parte din salată va fi donată centrelor de plasament, căminelor de bătrâni, cantinelor şi mănăstirilor.

Fotografii: Gabriel Pătruţ


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.