Huffpost.com a cerut experților în călătorii să împărtășească locurile în care s-ar întoarce mereu. Astfel, a fost întocmită o listă cu 23 de țări, orașe, insule sau alte tipuri de destinații care pot fi o sursă de inspirație pentru următoare vacanță.

„România nu este doar o destinație de călătorie pentru mine, ci este ca o a doua casă”, a spus Erick Prince, blogger de călătorie și fondator Minority Nomad, pentru Huffpost.com.

„România menține o identitate profund românească, respingând turismul de masă care afectează alte destinații”, a mai spus blogger-ul care a remarcat faptul că turiștii pot fi văzuți mai ales în București și în părțile Transilvaniei, în timp ce în nordul țării numărul lor este mult mai scăzut.

Dar „acest lucru le permite călătorilor să aibă o experiență autentică care poate fi cu adevărat educațională”, a mai spus Prince.

„Ca să experimentezi România în cel mai bun mod posibil ai nevoie de ajutor din partea localnicilor, așa că deschideți-vă pentru a fi inconfortabili. Poate luați și cursuri de limba română. Când românii te plac, vor avea tendința să te adopte”, a mai spus bloggerul.

În topul Huffpost se regăsesc destinații de vacanță de top precum: Columbia, Bali (Indonezia), Costa Rica, Edinburgh (Scoția), Vermont, Africa de Sud, Thailanda, Mexis, Tarifa (Spania), Honolulu (Hawaii), Japonia, Grecia, Turcia, India, Paris (Franța), Emiratele Arabe Unite, Ambergris Caye (Belize), Londra (Anglia), Singapore, Italia, Malaezia, Insulele Turks şi Caicos.

Urmărește-ne pe Google News