Se întorc ploile

Pline de viaţă erau însă şi străzile. În jurul parcurilor, şi nu numai, vedeai doar oameni pe biciclete sau pe role, fericiţi că e iar soare.
Temperaturile au ajuns, ieri, la 25-28 de grade în majoritatea zonelor ţării şi au avut creşteri importante chiar şi la munte, iar în zilele următoare vremea pare să păstreze aceeaşi notă.
Cu toate acestea, începând de mâine, mai sunt posibile din nou ploi slabe sau moderate cantitativ în Dobrogea, Moldova, Transilvania, Crişana şi la munte, dar şi furtuni de vară, cu tunete şi fulgere.
Probabilitatea de ploi e mai redusă însă în Muntenia, Oltenia şi Banat, unde finalul săptămânii va aduce chiar şi 30 de grade Celsius.

Bulgaria revine la normal

Zeci de români aflaţi în vacanţă în Bulgaria, în staţiunea Albena, au fost nevoiţi să se întoarcă acasă după ce s-au speriat îngrozitor din cauza inundaţiilor sau le-au fost distruse maşinile.
Ieri, vremea a fost frumoasă şi în Bulgaria, iar până joi, când sunt prognozate furtuni, soarele va menţine temperatura în jurul valorii de 26 de grade.

Urmărește-ne pe Google News