DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Românii nu trebuie să pornească maşina de spălat rufe seara, „dacă vor să facă un bine”, spune Sebastian Burduja

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

dinamo_forever_77   •   17.07.2024, 10:24

Si pacaliciul acesta se vedea primar!!!! Inclusiv acum, dupa ce au reusit sa blocheze ***) fondurile pentru linia de tranvai 5 (Barbu Vacarescu).....are tupeul sa ne spuna noua bucurestenilor, sa stam linistiti ca se vor debloca fondurile!!! De ce le-ati blocat???? Ca sa-i faceti rau lui Nicusor Dan!!!! In speranta ca i se vor urca bucurestenii in cap. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

CRH_RO   •   15.07.2024, 22:44

Alte solutii comuniste mai aveti domnu Burdujanu?

Horea33   •   15.07.2024, 21:18

Domnu' Burdujescu, da' rețeaua când o aduceți la parametri, domne? Că e făcută de comuniști, voi n-ați făcut decât să luați bani de pe urma ei! Ce ați făcut în plus în ce privește producția și transportul de energie? Prea puțin, dar consumatori s-au adăugat mereu! Ia plimbă matale ursul, sau cercul, de aici!

Lauruco   •   15.07.2024, 19:26

Individul are dreptate. Dacă nu vreți să stați cu zilele fără curent, ar trebuii să il ascultați. Nu sunt fan Burduja și propunerea asta este folosită des, inclusiv când, la frig extrem, se recomandă să nu îți mai faci dușul de dimineață, în țările unde încălzirea este pe electric. Mă întreb acum dacă nu cumva vrea să aducă el vreo companie căpușe, care să câștige contracte de schimbare a contoarelor existente. Poate ca restricționarea exportului, in perioada de vârf, ar fi o soluție mai eficientă. Oferiți panouri solare gratuit micilor consumatori și adăugați un extra pe rețeaua națională.

cineva13   •   15.07.2024, 18:53

Nu toată lumea își poate permită menajeră (așa cum aveți voi) ca să le facă menajul pe când se întorc de la muncă.

milli   •   15.07.2024, 18:53

eu cred ca statul ar trebui sa dea mai multi bani sa-si puna poporul panouri solare ca poate rezolva problema varfurilor de consum ... nu?

gigiladrea   •   15.07.2024, 18:19

da stim ptr ca un tradator de tara de la usr care a facut singur pnrr a angajat o intreaga tara romania la inchiderea tuturor centralelor pe carbune in timp ce nemtii si polonezii le folosesc fara nici un stres spune-i lui ghinea sa nu folosesca masina de spalat seara desteptule

nasty1   •   15.07.2024, 18:18

Romanii platesc preturi la energie mult mai mari decat cetatenii tarilor din vest (care au venituri mai mari!), pentru ca PSD si PNL au plafonat preturile la o valoare foarte mare. Acum, preturile de pe bursa sunt la jumatate fata de preturile "plafonate" de Ciolacu (PSD), Ciuca si Borduja (PNL). Burduja sa ieftineasca energia, nu sa ceara romanilor sa nu mai consume energie!

tomitan   •   15.07.2024, 18:14

Băi utc-istule, eu propun ca toti membrii PNL si PSD să se sacrifice ptr tară.Să renunte la electrocasnice ,să strânga cureaua ca pe timpul lui Ceausescu. Ati avut guvern de dreapta,dar nu v-au placut reformele si investitiile .Ati renuntat si v-ati aliat cu PSD ptr ca v-au placut pomenile si sinecurile. PS. Aceasta joker utc-ist,Burduja, mai intai sa stinga becul in familia lui apoi sa deschida gura.Un păcălici de Dâmbovița care se visa primar dar bucurestenii i-au stins becul la alegeri.

styx67   •   15.07.2024, 17:57

pai asta crede ca toti au serviciu ca el, vine cand vrea, pleaca cand vrea...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close