Din păcate pentru noi, pamfletul de mai sus nu este altceva decât realitate ce domneşte cu tiranie în societatea românească, saturată de inşi care evită munca de câte ori pot şi în cele mai evidente moduri cu putinţă.
Aşa s-a întâmplat recent pe o stradă din Bucureşti, unde o echipă specială destinată deszăpezirii a dat dovadă despre ce înseamnă managementul eficient de economie a energiei când altul munceşte.
Muncitorii din imagini, încadraţi pe bună dreptate şi pe criterii profesionale stricte la una dintre primăriile Capitalei, au dat definiţia unui „spirit de echipă” ce este prezent în general, în societatea românească.
Fără să fim tendenţioşi, probabil că în momentul în care unii munesc, o fac atât de bine, încât alţii rămân muţi de uimire, se opresc şi îi admiră îndelung. Probabil asta s-a întâmplat şi în filmuleţul de mai jos, în care o persoană încearcă să deblogheze trotuarul de zăpadă, în timp ce majoritatea colegilor se uită la ea momente bune.
Până la urmă, se implică şi ei, amintindu-şi în sfârşit, după lungi deliberări interioare, motivul genial pentru care sunt plătiţi din banii noştri. Ce bine că sunt! Ce bine că eşti! Inedit de Bucureşti.
Citeşte şi: Şoferii din România trebuie să ştie. La finalul iernii, MAŞINA ARE NEVOIE DE ATENŢIE SPECIALĂ. Top 5 sfaturi
Trecutul iese la suprafaţă! IULIA VÂNTUR, ÎN SUTIEN ŞI CU BURICUL GOL, PE ZĂPADĂ! Avem imaginea senzaţională | FOTO
 
 

Urmărește-ne pe Google News