În tot acest timp, fiul său de 19 ani, cu autism, care îl însoțea în acel moment, se află reținut în continuare în țara vecină. Bărbatul care s-a stins pe patul spitalului creștea singur cinci copii, după ce soția sa a murit de leucemie.

Familia victimei susţine că nu era pentru prima dată când acesta mergea după lemne, el având în grijă cei cinci copii, după ce soția a murit de leucemie.

Rudele susțin că nu ar fi existat o somaţie şi bărbatul nu s-a opus reţinerii, în momentul în care a fost surprins tăind arbori pe un ostrov de pe Dunăre, din județul Teleorman.

Familia bărbatului a povestit că acesta creştea singur cinci copii, unul dintre ei cu autism, după ce soţia lui a murit de leucemie.

A fost în comă profundă

Pe 3 octombrie, nu era prima oară când mergea cu căruța pe insula de pe Dunăre, numit ostrovul Srednyak, pentru a fura lemne.

După ce a fost împușcat, polițiștii bulgari au cerut sprijin medical. Pompierii l-au dus pe bărbat, cu o barcă, pe malul românesc, iar de acolo a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Alexandria.

„Pacientul a fost adus în comă profundă, a fost stabilizat şi transferat către Neurochirurgie la Spitalul Municipal din Bucureşti. De la început a fost adus în stare foarte gravă, prognosticul este nefavorabil, clar”, a explicat Dana Luminiţa Ignat, șefa UPU a spitalului din Alexandria.

Urmărește-ne pe Google News