Tarzan a fost difuzat inițial pe rețeaua de televiziune NBC, între 1966 și 1968, timp în care actorul și-a rupt mai multe oase și a fost raportat că a fost atacat de animale în timp ce făcea propriile cascadorii.  

Video: Trailerul peliculei „Tarzan” (1966-1968)

După retragerea din actorie, în anul 2001, Ely a devenit autor și a publicat două romane polițiste. 

Acesta s-a întors pentru scurt timp la actorie, pentru un film de televiziune, Expecting Amish, în 2014, unde a jucat rolul unui bătrân Amish. În anii 80, acesta a apărut în alte programe de televiziune de succes, printre care și comedia The Love Boat, care se baza pe un vas de croazieră, precum și în Wonder Woman, alături de vedeta Lynda Carter.  

Acesta s-a născut în Texas, în anul 1938. S-a căsătorit cu iubita sa din liceu în 1959, divorțând doi ani mai târziu.  

El a fost cunoscut și pentru găzduirea concursului Miss America, la începutul anilor 80, unde a cunoscut-o pe soția sa, Valerie.  

Actorul a decedat la domiciliul său din Los Angeles, din Santa Barbara, California, pe 29 septembrie.  

Fiica actorului a anunțat moartea acestuia într-o postare pe Instagram: „Tatăl meu a fost cineva pe care oamenii l-au numit un erou. A fost actor, scriitor, antrenor, mentor, om de familie și lider”. A adăugat: „L-am cunoscut ca tatăl meu – și ce onoare trimisă de cer a fost asta. Pentru mine, el a atârnat Luna”. 

Urmărește-ne pe Google News