Murdoch, 93 de ani, şi-a unit destinele cu Elena Zhukova, 67 de ani, o biologă rusă ieșită la pensie.

Imaginile publicate de tabloidul britanic The Sun, deținut de Murdoch, au arătat cuplul zâmbind unul lângă celălalt, în timp ce Murdoch poartă o cravată bej, iar Zhukova o rochie albă, cu decolteu și mâneci lungi.

Zvonuri privind o relaţie a magnatului cu Zhukova au apărut la scurt timp după ce logodna sa cu Ann Lesley Smith a fost ruptă brusc, în aprilie 2023. Smith este o moderatoare de radio conservatoare, în vârstă de 67 de ani.

Murdoch ar fi cunoscut-o pe Zhukova la o petrecere de familie găzduită de cea de-a treia fostă soție, Wendi Deng, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani și de care a divorțat în 2013.

Zhukova a fost căsătorită cu miliardarul rus al petrolului Alexander Zhukov, iar fiica lor Dasha, o femeie de afaceri, a fost căsătorită cu oligarhul rus Roman Abramovici până în 2017.

Născut în Australia, Murdoch, care are şase copii, este preşedinte emerit al News Corporation, care deţine Fox News, Wall Street Journal, The Sun şi The Times. El a renunţat la funcţia de preşedinte al Fox şi News Corp în 2023, lăsându-l pe fiul său Lachlan să conducă ambele companii, notează BBC.

Celelalte foste soţii ale sale sunt Patricia Booker, însoţitoare de bord australiană, Anna Mann, jurnalistă de origine scoţiană, şi Jerry Hall, model şi actriţă americană.

Urmărește-ne pe Google News