Bărbatul a fost însoțit în această călătorie cu ambarcațiunea de fratele și nepotul său, însă cei din urmă nu au supraviețuit.

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare poate fi văzut bărbatul, cu barbă și o jachetă cu glugă. El purta, de asemenea, și o vestă de salvare portocalie.


https://twitter.com/nexta_tv/status/1846073429646282795?ref_src=twsrc%5Etfw 

„La 14 octombrie, o navă a fost descoperită în apele Mării Ohotsk”, au transmis autoritățile  din Orientul Îndepărtat al Rusiei pe aplicația de mesagerie Telegram.

„Două persoane au murit, una a supraviețuit”, a mai precizat biroul procurorului regional însărcinat cu gestionarea problemelor privind transportul. „Acesta primește asistență medicală”.

Ambarcațiunea în care se aflau bărbații a fost zărită de pescari în apropierea așezării rurale Ust-Khayruzovo, în largul peninsulei Kamchatka.

„După un timp, a fost pierdută legătura”

Potrivit canalului rusesc de Telegram Shot, ambarcațiunea a fost descoperită la circa 1.000 de kilometri de destinația inițială.

Autoritățile au transmis că doi bărbați, însoțiți de fiul de 15 ani al unuia dintre ei, au pornit în călătorie la data de 9 august din Ținutul Habarovsk. Aceștia se îndreptau spre orașul Oha, insula Sahalin.

„După un timp, a fost pierdută legătura cu ei, locația lor a rămas necunoscută”, au mai precizat autoritățile.

Canalul de Telegram Baza, apropiat de serviciile de securitate ale Rusiei, a spus că supraviețuitorul, în vârstă de 46 de ani, a fost transportat la spital în stare gravă. Fratele acestuia avea 49 de ani.

Ambarcațiunea a fost căutată timp de o lună. 

Urmărește-ne pe Google News