În cursul nopții, forțele de apărare aeriană ruse au interceptat și distrus 20 de drone deasupra regiunii Moscova, a transmis Ministerul rus al Apărării. Alte 72 de drone au fost doborâte deasupra regiunii Briansk, 14 deasupra regiunii Kursk, 13 deasupra regiunii Tula, opt deasupra regiunii Belgorod, șapte deasupra regiunii Kaluga, cinci deasupra regiunii Voronej și patru deasupra regiunii Lipetsk, a precizat sursa citată. O altă dronă a fost distrusă deasupra teritoriului regiunii Orel.

În regiunea Moscovei, o femeie de 46 de ani a fost ucisă în urma atacului cu drone și cel puțin alte trei persoane au fost rănite. Aeroporturile Domodedovo, Vnukovo și Zhukovsky și-au suspendat operațiunile. Ulterior, aeroporturile şi-au reluat operaţiunile. Activitatea aeroporturilor Vnukovo și Domodedovo a fost suspendată de la 1.17, ora Moscovei, până la 7.58. În Zhukovsky – de la 1.46 la 7.58.

Traficul pe autostrada Kashirskoye spre Moscova a fost, de asemenea, blocat din cauza resturilor de drone prăbuşite.

În regiunea Tula, resturile de drone au căzut pe una dintre instalațiile complexului de combustibil și energie, nicio persoană nu a fost rănită. De asemenea, în regiunile Briansk, Voronej, Kaluga și Lipetsk nu au existat victime.

„Conform datelor, trei persoane au fost rănite, fiind internate în Spitalul Ramensk. O femeie în vârstă de 46 de ani a murit”, a transmis pe Telegram guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobiov.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Urmărește-ne pe Google News