DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Ryan Wesley Routh este bărbatul care se presupune că a vrut să-l asasineze pe Donald Trump pe un teren de golf

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

ctintiri   •   16.09.2024, 19:31

teatru electoral .........

Cititor2012   •   16.09.2024, 15:07

Astia sunt sustinatorii conflictului din Ucraina atat in realitate cat si in spatiul virtual: dezaxati, plini de ura, doritori de violenta, ultranationalisti si fara sa pretuiasca viata, jignind-o si atacand-o de fiecare data cand ei considera ca viata se pune in fata obiectivelor lor.De la politicieni, la acesti criminali si pana la sustinatorii din spatiul virtual toti au aceste lucruri in comun: violenta fizica si verbala, slabiciunea de a fi influentati psihologic, ura, rasismul si spiritul de suprematie.Evitati-i si nu le raspundeti provocarilor decat prin cadru legal.

CharlieHarperIII   •   16.09.2024, 14:52

Unitatea de asasinate a Serv. de Inf. al Armatei Ucr. (GUR; comandant Kyrylo Budanov, un sadic "de manual") poate simplifica instant ancheta. Sigur ca, avand in vedere interesele americane masive in pastrarea capului de pod "Ucraina", de unde e un fleac sa distrugi orice obiectiv din Rusia Europeana (pana la Urali), cazul va ramane unul de tip "lup singuratic". Una din multele asemanari intre "democratii" si regimurile autoritare (Fed. Rusa, Ucraina etc.).

CristianCrisan   •   16.09.2024, 10:56

Trump va fi norocos daca o sa ramana in viata pana la alegeri...Asta e societatea americana de pe vremea guvernarii democrate..

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close