La ora 7 dimineaţa, bărbatul a anunţat la 112 descoperirea. O fată, îmbrăcată în pantaloni de pijamale, cu o geacă şi un fes pe cap, era spânzurată de un copac în unele dintre cele mai mari şi mai circulate parcuri din oraş. Tabloul era sinistru: fata îşi trăsese fesul peste cap şi îşi legase frânghia peste fes, astfel că prima dată nici nu s-a ştiut despre cine este vorba.
Abia mai târziu s-a aflat că trupul micuţ şi slab care era spânzurat în copac aparţinea unei fete de 24 de ani, studentă, care locuia la doar câteva străzi distanţă. În mod tragic, pe tânără o chema Gabriela şi a ales să se sinucidă chiar de ziua ei de nume, de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Fata era căutată de la 3 dimineaţa de către părinţi, dar oamenilor nu le-a trecut nici un moment prin cap să caute în parcul întunecos, aflat la câteva sute de metri de casă, şi pe care Gabriela îl cunoştea foarte bine.
A mai încercat să se sinucidă
Cu ochii în lacrimi, tatăl Gabrielei ne-a confirmat că fata a mai avut tentative nereuşite de a-şi lua viaţa, dar nu a putut să spună ce o măcina pe tânăra studentă. Se pare că nu avea probleme la şcoală sau în dragoste, doar o tristeţe care a chinuia şi a împins-o, până la urmă, la gestul fatal. Fata a mai fost internată la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.
Vecinii de pe stradă abia dacă o cunoşteau din vedere, fata fiind o prezenţă foarte discretă şi rară. ”Medicul legist a concluzionat că moartea a fost produsă prin asfixiere mecanică prin spânzurare. Cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea felului şi cauzei morţii”, ne-a spus Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Prahova.
 
 
 

Urmărește-ne pe Google News