Necazurile bărbatului au început în urmă cu aproape o săptămână, când, având treabă prin preajma vacii, s-a împiedicat, iar animalul l-a călcat pe mână. Zona traumatizată a început să i se umfle foarte tare şi durerile erau tot mai greu de suportat, aşa că bărbatul, în loc să meargă la medic, a pus în aplicare un leac auzit de prin bătrâni. A uns cu miere de albine zona inflamată vreme de trei zile.

Planul era să aplice tratamentul mai mult timp, doar că, a fost înţepat în zona respectivă de o albină, atrasă de ”alifie”. Cum pentru înţepătură avea un alt tratament, bărbatul a mai ţinut mâna şi în chişleag timp de trei zile. Abia când soția lui, care muncește în străinătate Italia, a venit acasă şi l-a găsit tumefiat de durere, omul a ajuns la medic, însă infecția deja îi invadase tot corpul.

”Pacientul s-a prezentat la Urgenţe, a fost internat şi deja operat, fiind cu stare septică. Astfel de cazuri stârnesc şi un zâmbet, dar este mai mult unul amar, dacă în anul 2016 încă avem pacienţi de acest fel, şi nu puţini”, a precizat doctorul Tatiana Trufin, medic şef al secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie din cadrul SJU Botoşani.

Urmărește-ne pe Google News