Bineinteles insa, pentru a-si mentine silueta demna de invidiat, Adina mananca mai mult salate. Una din acestea, care se prepara foarte usor si e preferata sa, este cea cu tagliatelle cu ciuperci.
Aveti nevoie de 150 g de ciuperci , 200 g de tagliatelle, 20 ml de suc de lamaie, 200 g de sunculita taraneasca, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Se pun la fiert, timp de 10 minute, tagliatellele in apa cu o lingurita de sare, dupa care se scot, se scurg si se pun intr-un bol. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si in el, la prajit, se pune sunculita. Se scoate sunca din ulei si se pun, la inabusit, ciupercile, sarea si piperul dupa gust si se adauga si sucul de lamaie. Se scot si acestea de la prajit si de amesteca totul in bol: tagliatelle cu sunca si ciupercile. Se orneaza cu patrunjel si se serveste calda.