Actorul Salman Khan a vorbit în detaliu despre cum a fost mușcat de un șarpe la ferma lui de lângă Panvel. Incidentul a avut loc sâmbătă noapte, apoi iubitul Iuliei Vântur a fost dus de urgență la spital în Navi Mumbai și a fost externat duminică dimineață, relatează hindustantimes.com.

„Un șarpe a intrat în ferma mea și am încercat să-l dau afară cu un băț. Treptat a ajuns la mâna mea. Atunci l-am apucat pentru a-l elibera și m-a mușcat de trei ori. A fost un fel de șarpe otrăvitor. Am fost spitalizat pentru 6 ore. Sunt bine acum”, a declarat Salman Khan pentru agenția de presă ANI.

După ce a fost externat, iubitul Iuliei Vântur s-a întors la fermă, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere. El a împlinit 56 de ani. De obicei, actorul indian își sărbătorește aniversarea la ferma de lângă Mumbai alături de familia lui și prietenii apropiați.

Mai multe filmări au apărut pe internet cu Salman Khan după ce acest incident. El a ieșit de la petrecerea de ziua sa și a stat de vorbă cu jurnaliștii, unde a povestit și cum a fost mușcat de șarpe.

 

Salman Khan a fost mușcat de șarpe în ziua de Crăciun

Salman Khan a fost mușcat de șarpe chiar în ziua de Crăciun. Medicul care s-a ocupat de el la spital a declarat că „două echipe de medici sunt cu Salman Khan și starea lui de sănătate este bună”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

După ce actorul indian a fost mușcat de șarpe, tatăl lui, Salim Khan, a declarat pentru News18: „Salman este bine. Nu este nimic pentru care să vă faceți griji. S-a întâmplat dimineața de vreme, dar este bine acum. A fost un șarpe neotrăvitor și aceste creaturi stau în zona de pădure. Doctorii i-a prescris câteva medicamente, dar în rest, el este bine”.

Urmărește-ne pe Google News