DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Sara și Tiana Samson, două fete minore aflate în mijlocul unei lupte care le-a schimbat viața. De ce statul suedez refuză să le redea de peste un an și jumătate părinților români 

« Înapoi la articol

Comentarii (36)

Corneliu87   •   19.07.2024, 11:55

Vorbiți fără să cunoașteți!!! Tipic românesc!! Vă las să trageți singuri concluziile.. Nu zic mai multe... Vorba unui om despre care sigur n-ați citit: "Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!"

Alex_Ionut88   •   19.07.2024, 10:01

Bătaia e ruptă din rai, la asta se rezumă ideile despre educație ale românului verde și taliban. Atât.

Alex_Ionut88   •   19.07.2024, 09:49

Încă doi talibani care își „educă”/dresează copiii pe principiul „eu sunt Dumnezeu în casă și pot abuza de copii cum vreau”. Indivizii nu au respectat interesul copilului, au considerat copiii ca fiind animale fără discernământ. Mă bucur că fata a acționat și a reclamat abuzurile din familie, dar trebuie văzut cum au urmărit serviciile sociale bunăstarea copiilor după ce i-au separat de părinți.

Boro67   •   18.07.2024, 22:56

Mi se pare mie sau mama fetei in poza are mana pe un loc intim al fetei?

brujo   •   18.07.2024, 22:15

Si totusi nu ni s-a prezentat si cealalta parte a povestii ... :)) Astia pot sa zica ce vor, pare-se ca totusi justitia suedeza nu a dat dreptate povestii lor. Si sosocismele ... jet mah !

Iuli0514   •   18.07.2024, 18:02

Poate le e mai mai bine asa decât cu niște părinții care le impun cu forta convingerile lor!

HOPAHPO   •   18.07.2024, 14:29

Amos, Maria, Eden și Teodora . Voi credeti ca aceste sunt nume de copii ? Sigur ca daca o sa mai faca copii o sa i cheme Adam si Eva .. Ei nu vor accepta niciodata schimbarea si copiii lor vor fi obligati sa asiste la slujbe care nu le inteleg . Mentalitatea acestor parinti nu se schimba ca o haina , ei sunt indoctrinati cu religia lor si fac la fel cu copiii lor .

    unfake   •   18.07.2024, 17:27

    HOPAHPO   •  18.07.2024, 14:29

    Amos, Maria, Eden și Teodora . Voi credeti ca aceste sunt nume de copii ? Sigur ca daca o sa mai faca copii o sa i cheme Adam si Eva .. Ei nu vor accepta niciodata schimbarea si copiii lor vor fi obligati sa asiste la slujbe care nu le inteleg . Mentalitatea acestor parinti nu se schimba ca o haina , ei sunt indoctrinati cu religia lor si fac la fel cu copiii lor .

    Mai ales Teodora e nume de cometa sau de batracian, cine a mai auzit asa nume ?!?...

TheWizardOfOz   •   18.07.2024, 13:24

Cel mai bine ar fi ca familia să treacă la ortodoxism (singura religie adevărată) și să se stabilească în România. Alcoolismul, violența asupra femeilor, copiilor, bătrânilor (în general a oamenilor care nu se pot apăra), incestul și violul la beție sunt vechi obiceiuri acceptate (chiar binecuvântate) de Biserica Ortodoxă Română.

Daniela05   •   18.07.2024, 12:56

Ma astept ca jurnalistii sa aiba mai multa implicare in problemele copiilor din Romania. Nu cred nimic din ce spun cei doi parinti. Locuim de 7 ani langa o familie de penticostali. Au doi copii, Petru de 4 ani si Pavel de 6 ani. Nu pot sa descriu situatia acestor copii, in declaratiile de la Politie si de la Protectia Copilului am scris in total 62 de pagini. Este ceva ce depaseste puterea de intelegere a unui om din afara acestei secte. Bataile incasate de cei doi incepand cam de la varsta de 18 luni au fost teribile. Treziti de la 6 dimineata. El,capul familiei,este violent, nebun, fanatic religios. Ea il urmeaza in toate. Urletele celor doi copii, problemele pe sistem nervos facute, mai ales de cel mic, izolarea, mancarea austera, mersul doar la biserica lor si atat, lipsa oricarui contact cu alti copii, lipsa jucariilor, lipsa accesului la desene animate, toata situatia este de nedescris. Parintii sunt foarte mincinosi, manipulatori, prefacuti. Par niste oameni extraordinari.

michi   •   18.07.2024, 12:51

Nu realizeaza nimeni ca toate aceste actiuni se intampla numai in familii adepte a unor secte religioase: adventisti, penticostali etc.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close