Telenovela Adrian Enache-Iuliana Marciuc continua cu noi episoade desprinse parca din serialele sud-americane. Desi de cativa ani promite sa divorteze de sotia sa, Corina, interpretul nu a decis nici acum pe cine sa aleaga: pe sotie, care i-a daruit o fetita sau pe iubita, care i-a nascut un baietel. Asa incat le-a pastrat pe amandoua. Cel putin deocamdata!

Acum cateva zile cantaretul, care-si petrece vara pe Litoral, a facut naveta intre Mamaia si Olimp. Motivul? Enache e cazat in Mamaia, unde canta la Majestic, in timp ce la Olimp se afla iubita sa, Iuliana Marciuc, si baietelul lor, David Mihnea, de noua luni. Unde este sotia, va intrebati, poate? La Bucuresti…

Enache se imparte practic intre cele doua familii

Paparazzi de la VIP l-au surprins pe Enache in Olimp, jucandu-se cu baietelul sau, iar aparitia fotografiilor in ultimul numar al revistei a declansat un urias scandal intre cantaret si sotia lui. Pana de curand, Corina, fiica interpretului Teodor Munteanu, a refuzat cu obstinatie sa creada ce citea prin ziare despre relatia dintre Adrian si Iuliana.

Ultimele fotografii insa au constituit o proba prea evidenta. Asa ca Adrian a avut de suportat telefonic “papara” administrata de sotie, care i-a reprosat ca isi face de cap la mare, in absenta ei, si l-a amenintat cu un scandal in presa.

Ea i-a cerut apoi interpretului sa nu se mai afiseze in public cu Iuliana Marciuc. Corina era furioasa si pentru ca aflase despre interpret ca isi prezinta cu mandrie fiul tuturor colegilor cu care se intalneste pe Litoral.

Situatia in care se complace Adrian Enache frizeaza deja absurdul. Desi ii promite iubitei sale, Iuliana Marciuc, de ani buni ca va pune capat casniciei cu Corina, pana acum Adrian nu a facut nici un gest in acest sens…

Pe de-alta parte, de cand s-a nascut fiul sau si al Iulianei, cantaretul se dovedeste un tata grijuliu, straduindu-se sa-i acorde micutului David Mihnea aceeasi atentie pe care i-o ofera si fiicei pe care o are cu Corina, Diana, in varsta de 9 ani. Turistii care l-au zarit pe interpret pe plaja din Olimp, alaturi de Iuliana si de micut, povestesc cat de atent se poarta Enache cu fiul sau, mai ales cand intra in apa cu acesta.

Urmărește-ne pe Google News