DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Scandal între rectorul SNSPA și oamenii lui Mircea Geoană. Numărul doi din NATO, acuzat de campanie politică „clandestină” cu însemnele Alianței

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

tomitan   •   25.07.2024, 05:12

Intrebare ptr dl.Pricopie , daca Geoană era acum seful PSD sau PNL ,cum proceda? Mai deschidea pliscul? NUUU! Pozitia ghiocelului si joc de glezne.Cu Pieleanu , omul de casa al PSD ce facem domn Pricopie? Dar cu restul politrucilor care fac propaganda la A3,RTV si Realitatea si sunt angajatii institutiei pe care o conduceti, ce facem? Domn Pricopie , faceti o cerere scrisa ca SNSPA sa devina institutie privata.Astfel salvati si invatamantul public si bugetul tarii, plus ca nu o sa mai aveti dureri de cap.Partidele prin oamenii de afaceri pot dona bani astfel incat sa le platiti lefurile tuturor politrucilor pe care-i aveti.

Puck   •   24.07.2024, 16:15

Dupa ultracomentata nuntă a anului, ce nu a comentat nimeni e ca, la slujba din biserica Visarion, camera Antenei 1 a stat aproape o ora cu dl Geoana in prim plan. Intamplator, desigur! Si nu, nu e campanie electorala!

monteverdi   •   24.07.2024, 14:29

Mircea Geoană e fiul generalului Ioan Geoană. Asta spune multe. La vremuri noi, tot ei.

cataliin72   •   24.07.2024, 10:41

Cei de la acest ziar vad numai scandaluri pentru a atrage cititorii..Eu vad doar o mica disputa,,,

theo_s   •   24.07.2024, 10:40

Deci, partea din secu care administreaza SNSPA are alt favorit. Ciudat. Pt. ca e partea aia, la randul sau, administrata de peste garla. Mai ales ca dl. Mircea apartine unei minoritati etnice care e f. bine reprezentata la SNSPA si sustinuta masiv de peste ocean. Apropos, minoritar dupa minoritar, chiar asa? Avand in vdr si ce prestatii a avut ultimul... nu se gaseste un etnic roman capabil, competent? Intrebare retorica, in realitate le e frica de un candidat roman puternic, se vede din ce au scos in fata la marile partide.

dante69   •   24.07.2024, 10:24

Pricopie, Muraru, Parvulescu si cateva organe de presa au toti ceva in comun: un stapan puternic si influent care cu doua trei telefoane poate declansa o campanie de denigrare ucigatoare. Pana acum suspectez doar ca Ciuca e presedinte 70% el fiind alesul "democratic". Asta daca "stapanul" atotputernic nu-si va schimba opțiunea. S-ar putea acele alegeri din Noiembrie dintr-o anumita tara sa cântărească

Aiureaintramvai   •   24.07.2024, 10:04

Sunt disperați că o să câștige Geoană. SNSPA-ul în frunte cu Pricopie a primit ordin pe unitate să atace.

Florin741   •   24.07.2024, 08:30

Citez:"Mihaela,am câștigat"!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close