„Nu o găsim. Mama ei, sora ei, toată lumea o caută. Ea este o fată cuminte, niciodată nu pleca de acasă fără să ştim unde este. Ne este frică să nu fi încăput pe mâna unui psihopat care să o omoare. Toată comunitatea este în alerta şi toată lumea face ce îi stă în puteri să aflăm vreo veste”, a spus Daniel Cioabă.
Emanuela nu e de găsit de luni dimineaţa acasă. Atunci a văzut-o mama sa ultima dată. „Era acasă, am lăsat-o în pat şi la ora unu s-a dus la soră-sa. Trebuia să meargă cu ea să-şi facă buletinul, că avea numai certificat. Nu a ajuns. A mai sunat-o soră-sa şi i-a spus că e în oraş cu o prietenă, că se duce să-şi cumpere pantofi şi că nu mai are baterie la telefon. De atunci nu a mai răspuns deloc”, a spus Liliana Cioabă, mătuşa regelui Daniel, care este, de altfel, sora răposatului Florin Cioabă.
Familia este speriată, mai ales deoarece cred că cineva nu o lasă pe Manuela să răspundă la telefon. De fiecare dată când e sunată pe mobil, fata fie nu are semnal, fie are telefonul închis.
În urmă cu câteva luni, poliţiştii au mai fost alertaţi de familia Cioabă, după ce o altă minoră dispăruse de acasă şi se presupunea că fata de 13 ani fusese răpită de la şcoală. Poliţiştii au găsit-o destul de repede, bine-merci, în judeţul Vâlcea, unde plecase ca să se întâlnească cu un băiat.

Urmărește-ne pe Google News