Imaginile filmate de unul dintre călători încep cu o femeie care îi cere bărbatului agresor să coboare din vagonul de metrou: „Ea poate nu dă, dar eu dau. Afară! Afară!”, îi spune călătoarea. Agresorul o jignește și refuză să părăsească vagonul. Mai mult, o amenință că „îți dau și vreo două”. „Ești nebună? Îți dau una de te fărâm”, îi spune bărbatul călătoarei care intervenise în scandal. Atunci, cealaltă femeie, despre care bărbatul susține că este nevasta lui, o roagă să îl lase pe bărbatul ei în pace.

Apoi, mai mulți călători cer ca agresorul să fie dat jos din metrou și să fie chemată Poliția, moment în care individul spune „Păi, dar nu am voie să îmi bat nevasta?”, după care își pierde controlul și se repede la un alt călător, spunând și o înjurătură.

În acel moment, călătorul îl lovește pe agresor și între cei doi are loc un scurt schimb de lovituri, în urma căruia individul agresiv coboară din vagon. Ajuns pe peron, agresorul este ținut chiar de cea pe care a numit-o nevasta lui și pe care anterior o agresase. „Ia vino, mă, încoa! Vino încoa! Stai să îl tai”, îi spune agresorul celui care l-a lovit, printre înjurături, vrând să urce în vagon, ușile metroului nefiind închise.

După câteva secunde în care a tras de el, cea pe care o numise „nevasta” reușește să îl determine să nu mai intre în vagon și pleacă împreună, deși el încă înjura și amenința. În tot acest timp, ușile metroului au rămas deschise.

Poliția Capitalei a transmis astăzi, 30 septembrie, că incidentul s-a petrecut pe 2 septembrie, iar sesizarea s-a făcut pe motiv că „mai multe persoane tulbură liniștea și ordinea publică”. Polițiștii au venit la fața locului, însă metroul plecase din stație. Tot astăzi, Poliția Capitalei a anunțat că l-a găsit pe agresor, care are 33 de ani. Individul a fost dus la audieri.

Urmărește-ne pe Google News