Totul s-a întâmplat marți, 3 septembrie, în conflictul spontan izbucnit în sala de jocuri fiind implicate 18 persoane.

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit că la data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 2.00, în timp ce se aflau în incinta sălii de jocuri, între două grupuri, alcătuite din 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan. Ulterior, disputa ar fi escaladat în exteriorul locației, context în care aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente, tulburându-se, astfel, ordinea și liniștea publică”, se precizează în comunicatul Poliției.

În același timp, în cazul a „doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 29 de ani, s-a reținut și săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, constând în aceea că, în timp ce se aflau în interiorul sălii de jocuri, aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc”.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale celor implicați în conflict, un bărbat în vârstă de 32 de ani fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Cei 11 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri vor fi prezentați în fața instanței cu propunerea de a fi luate alte măsuri legale.

Polițiști din cadrul Secției 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, continuă cercetările în acest caz.

Fotografie cu caracter ilustrativ: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News