DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Schimbarea de look a pugilistei algeriene Imane Khelif, suspectată că este bărbat, după câștigarea aurului olimpic: „Feminină și frumoasă” | VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Libertador   •   19.08.2024, 01:04

Mi-ați șters comentariul "pt. limbaj vulgar și jignitor". Puteți vă rog să-mi spuneți care au fost cuvintele vulgare și jignitoare, ca să am grijă să nu le mai folosesc niciodată în viața mea? "Ce băiat frumușel" a fost o ironie, nu e voie nici cu ironii?; "testosteron endogen" nu e vulgar, e din endocrinologie; "sportive care arată ca băieții" e un adevăr pe care-l văd și copiii. Sabalenka, Biles, Navratilova, Mauresmo, știu și ele că arată așa, nu s-ar simți jignite deloc; "al treilea gen" nu e vulgar, e o sintagmă deja asimilată în limbajul social-politic. Și atunci unde e toată vulgaritatea și jignirea? V-ați simțit dv. jignit(ă) personal? Dar eu, eu cum mă simt când văd că un comentariu bine intenționat, finalizat cu o propunere f. serioasă (de a se introduce "al treilea gen" și în sport), e șters pt. că eu aș fi un individ vulgar care jignește oamenii?

Libertador   •   18.08.2024, 23:01

*** Acum pe bune, trebuie făcut ceva, lucrurile astea au scăpat de sub control. Tot mai multe femei care arată ca niște bărbați ajung mari campioane în sporturile lor - de ex. Amelie Mauresmo sau Martina Navratilova (retrase acum), Aryna Sabalenka, Simone Biles și multe altele din box, lupte, judo, haltere. patinaj viteză, ciclism, canotaj etc. Nivelul de testosteron endogen (adică natural produs de corpul lor) e mult mai ridicat decât la alte sportive, și le conferă un avantaj incorect. WADA și IOC ar trebui să schimbe valorile admisibile în prezent la controale, și să introducă în competiții un al treilea gen, pe lângă bărbat și femeie. Dacă a fost admis în plan politic în toată lumea, ar fi timpul să-l implementăm și în arene, săli și stadioane, dacă nu vrem să ne strice spectacolul sportiv!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Giulesti1907   •   18.08.2024, 13:55

Sa ne arate *** si atunci o credem.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

IoNumaZic   •   17.08.2024, 17:35

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

CRH_RO   •   16.08.2024, 22:55

Nu mai seamana cu un barbat ci cu transexual.

1Gin   •   16.08.2024, 19:39

Ce ziceți că a făcut cu răsunătoarea schimbare de look?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close