„Am crezut că este o jucărie, dar apoi s-a mișcat”, a spus Sofia Alonso-Mossinger,  adăugând că toată experiența a fost înfricoșătoare. 

Sofia, studentă la Universitatea din Bristol, a fost ajutată de colegii săi de apartament pentru a muta scorpionul veninos într-un recipient închis, care a fost preluat ulterior de către un expert.  

Firma Shein, contactată pentru a comenta incidentul

Firma Shein a fost contactată pentru a comenta ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că deocamdată face cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

„Am desfăcut ambalajul exterior și am văzut ceva mișcându-se înăuntru și m-am întrebat ce ar putea fi”, a spus Sofia. 

După ce a realizat că este un scorpion, studenta de 18 ani a închis cutia în care se afla o pereche de cizme, a scos-o din cameră și și-a sunat colegii de apartament.  

„Credeam că visez… sunt destul de ok cu păianjenii, dar a fost înfricoșător să am în cameră un scorpion”, a mai povestit ea. 

Phoebe Hunt a spus că a auzit țipete și a venit în grabă la colega sa de apartament. Nu i-a venit să creadă ca aceasta a găsit un scorpion viu. Atunci când l-a văzut cu ochii ei, s-a convins că este real.  

„La început, să fiu sinceră, am spus că ar trebui să-l omorâm și apoi toată lumea a spus că nu este cel mai normal lucru de făcut, așa că l-am luat și l-am pus într-o caserolă”, a spus ea. 

Un alt coleg de cameră, care studiază zoologia, a transferat scorpionul într-un recipient din plastic cu un clește de bucătărie.  

Scorpionul a primit apă de la colegii de apartament, pe care a băut-o imediat. Studenții au contactat o organizație pentru protecția reptilelor care a trimis un expert în câteva ore.  

Incidentele de acest fel, destul de frecvente

Chris Newman a spus că incidentele de acest fel sunt destul de frecvente.  

 „Scorpionul este Olivierus Martensii și nu are un alt nume comun în afară de scorpionul chinezesc”, a spus el. 

De asemenea, acesta a precizat că înțepătura unui astfel de scorpion este periculoasă, cu potențial letal. Un adult de talie medie, sănătos, ar fi avut „cu adevărat o zi proastă” dacă ar fi fost înțepat. 

„Este destul de îngrijorător, pentru că acesta este al doilea pe care l-am avut în mai puțin de o lună, care a sosit aici în acest fel”, a mai spus Chris Newman. 

Sofia nu a pățit nimic în urma întâmplării și spune că la un moment dat poate că va avea putere să considere că totul a fost amuzant.  

Urmărește-ne pe Google News