Cu totii avem o relatie intima si profunda cu mediul inconjurator. Acesta ne afecteaza constant, asa cum si noi ne lasam, totodata, amprenta asupra tuturor lucrurilor din jurul nostru. Intelegerea acestei relatii sta la baza vechii arte chineze Feng Shui.

Cartea “Bucatarie Feng Shui”, aparuta recent la Pro Editura si Tipografie si scrisa de maestrul Lam Lam Chuen in colaborare cu Lam Kai Sin, doreste sa vina in ajutorul celor care vor sa stie cum pot sa-si amenajeze bucataria sau spatiul de gatit conform principiilor fundamentale Feng Shui si cum sa-si aleaga si sa-si prepare alimentele in armonie cu energiile schimbatoare ale anotimpurilor.

Prepararea si consumarea hranei ocupa un rol central in cultura chineza. Mancarea este considerata un medicament, iar gatitul, uneori, una dintre artele tamaduitoare. O buna parte a acestei carti se bazeaza pe una dintre cele mai fascinante contributii ale Chinei la cultura mondiala: alimentatia in conformitate cu anotimpurile.

 
 

Urmărește-ne pe Google News