DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Se pregătește o grevă generală la radioul public. „La negocieri, ni s-a propus zero mărire salarială, iar șefii câștigă 25.000 de lei pe lună”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Mihaita_._   •   30.08.2024, 10:23

Eu nu inteleg existenta actuala al acestui post care in mod real nu cred ca are o audienta mai mare de 0,2% si asta in rural pe segmentul +60. Ramane o poarta de sifonat fonduri de la buget catre oamenii de partid recompensa fiind salariile grosolane. Ca si restul TVR-urilor care sunt tinute absolut misterios in viata,cu audiente ce sunt depasite si de catre AlephNews, au mai scos inca o pacoste inutila,TVR Sport, pe langa alte TVR2, TVR3, TVRInfo, si sincer, singurul care merita sa ramana nu este TVR1, si TVRCultural fiind singurul care merita cat de cat sa fie creditat

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   30.08.2024, 06:54

Dacă doamnelor și domnilor de la radio le stă în gâtuleț salariul lunar de 13.000 brut, le sugerez să încerce o carieră de casier la Auchan. Sigur vor avea un program mai puțin stresant și condiții de lucru mai bune. Asta ca să nu mai pomenim de toate dinastiile din orice serviciu de stat, de altfel. Vorba lui Dragoș Pătraru de prin 2015 sau 2016 (culmea, când încă avea emisiunea la TVR): "Dacă ieși în fața turnului TVR și strigi "mamă", o să iasă 400 de femei."

CocoChanel   •   29.08.2024, 16:23

Altii care paraziteaza pe economie! Se duc din joi in Paste la serviciu, le tin sefii de 6. Dar au pretentii salariale care au depasit mediul privatizat. Incotro ne indreptam, oare?

Modoranvasile   •   29.08.2024, 15:54

În România se poate ca șefii sunt pe picior mare ei fac cam ce vreau ,,dacă ar opri munca toți angajați atunci sa vedem șefii cum vor proceda

nasty1   •   29.08.2024, 12:24

Radioul public (cu toate filialele) si TVR (1, 2, 3, Info, Sport etc) ar trebui desfiintate si toti angajatii dati afara, pentru ca sunt doar instrumente de propaganda ale puterii pe bani publici si sunt populate cu o gramada de pile si politruci care au venituri imense fara sa faca ceva. Apoi ar trebui reinfiintate, mai putine si cu personal mult redus, iar angajarile sa se faca pe baza de concursuri corecte, cu criterii de performanta!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close