„Avem un proiect, avem o echipă, avem consilierii general (..) Avem acest plan şi este important să îl construim, cu atât mai mult cu cât peste 4 ani Nicușor Dan va avea încă un mandat în care să demonstreze, de fapt, ce poate şi ce nu poate”, a declarat Sebastian Burduja într-o emisiune de la Prima News, despre planurile sale de viitor, citat de News.ro.

„Cred că doamna Firea nu va mai candida şi cred că domnul Piedone nu va mai candida, deci teama care a motivat mulţi bucureşteni să nu mă voteze nu va mai exista”, a mai spus Sebastian Burduja.

El a confirmat că şi-ar dori o confruntare cu Nicuşor Dan în 2028.

Întrebat dacă planul său este să candideze la alegerile pentru Primăria Capitalei în 2028, Sebastian Burduja a spus:

„Corect. Nu înseamnă că în aceşti patru ani, noi o să stăm să îi dăm croşee lui Nicuşor Dan, pentru nu asta aşteaptă bucureştenii. Vom avea o politică pragmatică, proiect cu proiect, în care vom vota acele proiecte bune pentru bucureşteni”, a completat el.

La alegerile locale din 9 iunie, Nicușor Dan (ADU) a câștigat detașat Primăria Capitalei, cu 48,3%. Gabriela Firea (PSD) s-a clasat pe locul doi, cu 22,34%, iar Cristian Popescu Piedone (PUSL) pe locul trei, cu 15,26%.

Sebastian Burduja (PNL) a ieșit pe locul patru, obținând doar 7,85%.

Urmărește-ne pe Google News