„Azi este ziua iubitei mele. Împlinește 24 de ani, dar eu o văd tot minoră. Mi-aș dori să mergeți să îi urați «La mulți ani!»”, a scris Sebastian Dobrincu, investitorul de la „Imperiul Leilor”, emisiunea de la PRO TV. Dedicația este pentru cântăreața Ioana Ignat, cu care milionarul formează un cuplu de aproximativ un an.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mesajul este însoțit de două emoticoane care ar putea indica faptul că Dobrincu face referire la scandalul săptămânii, derapajul sexist al lui George Buhnici.

Într-un interviu acordat Antena Stars, vloggerul și-a lăudat soția, pe Lorena Buhnici, că „arată ca o minoră” și le-a criticat pe femeile care se expun la mare, deși „nu arată bine”, motiv pentru care le-a îndemnat „să mai treacă pe la sală”.

„Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a declarat George Buhnici în interviul de la Antena Stars.

În urma cu câteva zile, și Sebastian Dobrincu a dat declarații care au devenit virale: a povestit că i-a fost folosit fraudulos cardul de credit. Tânărul investitor de la „Imperiul leilor” și-a pierdut cardul, iar „norocosul” care l-a găsit a cheltuit aproximativ 40.000 de euro în restaurante scumpe și magazine de lux.

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a postat Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Urmărește-ne pe Google News