DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Sebastian Frent, nevăzătorul care cuprinde căile ferate din România în telefonul lui cu butoane: „Eu înțeleg cel mai bine expresia «glasul roților de tren»”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Boro67   •   05.08.2024, 09:43

Bai atâtea *** și lipsiți de empatie avem în tara asta. Cum sa ameninți și să tipi la un om care nu vede ? Unde e politețea, înțelegerea, educația de baza fata de o persoană cu un handicap? Și dece statul nu susține educația universitară și postuniversitară a persoanelor cu dizabilități? Am atâtea întrebări și din păcate îmi răspund singur la ele: statul, adică guvernarea, a degradat educațional, moral și intelectual.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

AndreyRlz   •   05.08.2024, 02:03

Cred si eu ca ii place sa fotografieze acuma sa nu fiu răutăcios ca cel mai probabil le da la mulți alții sa vadă, dar dacă și el ar putea vedea în ce stare de deteriorare și rugina se afla locomotivele noastre mai ales pe partea de suspensie nu cred ca i ar mai plăcea, iar dacă spune ca ii place la fel de mult călătoria cu tramvaiul atunci clar nu a fost cu tramvaiele din București pe linia 23 și 27 zona Vitan - Titan, acolo dacă nu e zgomotul asurzitor făcut de frecarea sinelor atunci e leganarea în toate direcțiile de parca ai fi în roller coaster Nu intr-un mijloc de transport civilizat

stanvasile   •   05.08.2024, 00:28

Frumos articolul, ma bucur pentru Sebastian ca își poate urmări pasiunea 🙂 Ar fi interesant dacă ar scrie despre experientele lui și despre cum percepe el lumea nu numai în Braille

ciobanudorin_2006   •   04.08.2024, 21:23

Nu trebuie sa fii ziarist la Libertatea ca să scrii despre CFR prin ochii unui băiat nevăzător din păcate.Mai bine ați scrie despre dezastrul din CFR.Garnituri învechite, gări sub orice critica ,vagoane insalubre samd.Gara din Brașov și peroanele de neimaginat.Se spune ca se lucrează. 5 lucrează și restul butoneaza telefonul.Asa în 15 ani poate se termina lucrarea....cam asta e România. Când te apuci de o lucrare te apuci.Nu te faci ca lucrezi. Jenanta Românie din păcate.

theo_s   •   04.08.2024, 19:45

Acum, daca "Statul" de care vorbeste dl. Frent ar fi unul organic, creat natural si nu un produs de laborator defect (si produsul, dar mai ales laboratorul), ministrul educatiei, un secretar de stat, sau rectorul unei universitati din Timisoara, l-ar cauta pe dl. Frent si l-ar ajuta sa-si continue studiile. Iar daca la Timisoara sau in judetul Timis, ar fi un Consiliu Local / Judetean alcatuit si din oameni, ar gasi o cale sa finanteze pasiunea d-lui Frent, in asa fel incat sa-si poate cumpara .... o camera video .... !!! PS: ce-nseamna caile astea miraculoase ale lucrarii Duhului Sfant, ca dl. Frent e, evident, credincios, cum s-a intamplat sa va intalniti! F. frumos articol, d-le Angelescu.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close