In „sanctuarul” cratitelor si al oalelor, cea care reprezinta cel mai bine muzica lautareasca veche, Cornelia Catanga este de parere ca „ori gatesti in cantitati industriale, „ca la cantina”, ori nu mai gatesti si mananci in oras”.
Solista sustine ca cele mai mari satisfactii le are cand se ocupa cu hranitul si buna dispozitie pentru mai mult de 20 de persoane, si se descurca bine. „Am avut parte si de 24 de invitati. Desi toata seara m-am ingropat in bucatarie, dibacia mea in ale gatitului s-a imbunatatit considerabil”, marturiseste solista. Meniul este valabil doar in cazul preparatelor care sunt obisnuite pe mesele romanilor, in special sarmalutele.
Altfel, Cornelia Catanga evita sa murdareasca bucataria si ia masa cu ce targuieste, ori in oras. Dat fiind faptul ca cea mai mare parte a timpului ei si-o dedica meseriei, membrii familiei Catanga sunt clienti fideli ai fast food-urilor.

 
 

Urmărește-ne pe Google News