IPJ Ialomița a deschis o anchetă după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini în care șeful Poliției Fetești, Dragoș Anghel, apare în ipostaze compromițătoare.

Potrivit Digi 24, Dragoș Anghel, în vârstă de 48 de ani, ar fi avut o relație cu o tânără în urmă cu doi-trei ani. Fata ar avea acum 19 ani, deci era minoră atunci când a avut o relație cu șeful Poliției din Fetești.

Comunicatul IPJ Ialomița

Imediat după postarea pe rețelele de socializare a materialelor în care este prezentat șeful Poliției Municipiului Fetești, din dispoziția conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, la data de 6 mai a.c., au fost efectuate verificări de către polițiștii Biroului Control Intern, în urma cărora, față de polițist, s-a dispus declanșarea procedurii de cercetare prealabilă.

În cursul acestei zile, în cauză a fost înregistrat un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de pornografie infantilă și transfer neautorizat de date informatice, care urmează a fi înaintat D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, spre competentă verificare și soluționare.

De asemenea, tot astăzi, polițistul în cauză a solicitat modificarea raporturilor de serviciu, aceasta fiindu-i aprobată.

Astfel, polițistul a fost mutat pe o funcție de execuție în cadrul I.P.J. Ialomița.

Totodată, dacă va fi pusă în mișcare acțiunea penală împotriva acestuia, polițistul va fi pus la dispoziția unității, până la finalizarea dosarului penal întocmit.

Asigurăm pe toți cetățenii că, în continuare, vom avea toleranță zero față de comportamentele necorespunzătoare ale polițiștilor din cadrul unității noastre.

La începutul acestui an, Poliția Română a fost zguduită de un alt scandal. Polițistul Eugen Stan a fost arestat după ce a agresat doi minori în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.


FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?

Urmărește-ne pe Google News