DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Selly susține că a adus „peste 50 de milioane de euro în economia locală” datorită festivalului „Beach, please!”

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

Mariana111   •   19.07.2024, 00:39

Dacă a adus 50 milioane in contul statului, care e cât la sută din profit? Înseamnă că Sell a făcut sute de milioane de dolari.Pe mine ma interesează foarte mult veniturile, este foarte important ca cel mai mare festival din lume de hip hop s-a desfășurat in România, că nu au fost morti si răniți, nici violuri. Droguri se consuma la greu in toata lumea, incepând cu șefii cei mai mari. Nu putem să ii oprim.E treaba poliției. Cine nu vrea sa consume, poate să fie grămezi de droguri,că nu ia si nu se atinge de ele Poate că dacă era un festival religios, nu s-ar fi consumat.Dar la festivaluri de alea...era de așteptat.In Olanda e permis legal, ăla avea rețetă că e dependent. Eu cred ca banii sunt foarte importanti, pentru ca se fac foarte greu, iar 10000 de turiști care au cumparat bilete, au dormit in hoteluri, au mâncat in restaurantele românești, au adus si ei bani, la fel ca cei 120000 de spectatori în total, toti au umplut vistieriile județului Constanța si al țării. Bravo!!!

diss1958   •   18.07.2024, 20:40

Romănia a devenit țara festivalurilor drogurilor iar la cel lăudat de șmecherașul ăsta s-a consumat în draci.Dar cu asemenea conducători, incompetenți și proști, nici nu e de mirare ce se întâmplă. Necazul cel mai mare este că și copii de 11-12 ani sunt victimele acestor dealeri care fac ce vor ei sub privirile total dezinteresate ale autorităților.

ciobanudorin_2006   •   18.07.2024, 07:22

Deja ți sa ridicat la cap băiete. Ia și te liniștește. La vârsta ta ai luat proporții.

MM1999   •   18.07.2024, 06:34

Un ipocrit mai mare decât acest Șelaru nu cred că există! Daca lui îi intră bani in conturi, ce mai contează că unii își distrug viețile devenind consumatori de droguri? Contează veniturile imediate in economia locală sau consecințele pe termen lung ale unor astfel de spectacole?!?

tomitan   •   18.07.2024, 05:30

Bun , el spune ca a adus 50 mil.€ economiei.Să ne raspunda si ANAF câți bani au fost colectati din taxe si impozite in urma evenimentului.Asta mă interesează, nu cine a urcat pe scena si ce a cântat. Răposatul Dinică a avut o replica celebra in " Secretul lui Bachus", " vreau sa-l ajut .Imi e prieten,ii sunt obligat ,imi e obligat, dar sa plateasca la timp!" .Daca dl.Șelaru a platit toate taxele la timp ,bravo lui.Să faca un festival si mai mare ,sa aduca bani mai multi ,adica si statul sa colecteze mai mult. PS. Prefer ca statul sa colecteze bani din aceste afaceri.Daca nu o va face , atunci va fi obligat sa creasca iar taxele ( ati uitat cum era cu TVA 24% in 2008-2010?).

Goliat22   •   17.07.2024, 20:13

Lasă ipocrizia la o parte. Un organizator de spectacole răspunde și penal pentru incidente. Tu vrei să faci ca instructorul auto : la o școală de șoferi a venit un instructor care s-a urcat singur la volan și mergând în poligon a doborât pupicii, a lovit borduri... pe scurt ,ca unul care habar nu avea de Conducere. După care a coborât și a spus :" asa nu se conduce..,să nu faceti așa...." După care a plecat... La fel ai făcut și tu ,ai spus că spectacolul este împotriva drogurilor după care n ți-ai mai asumat răspunderea....

AndreyRlz   •   17.07.2024, 19:32

Care economie locala, poate economia proprie ca vad ca doar el face bani pe acolo

HOPAHPO   •   17.07.2024, 19:24

Pe noi nu ne intereseaza cati bani s au adunat de la aceste spectacole , ne intereseaza contractul pe care le a facut cu cei care au urcat pe scena si s au crezut extraterestri . Totul a fost bine zice el , bine ce ? Ca a venit politia si a arestat pe unul care fuma droguri pe scena , ca tate , un violador si un proxenet a fost ovationat minute in sir , cand el trebuia sa fie in arest , dar judecatorii milostivi l au eliberat . Toate aceste trebuiau sa fie trecute in contract si tu esti singurul raspunzator de orsice abatere . Asa ca nu sta pe cai mari , mai bine informate de cine si in ce conditii vine la festival .

demostene1   •   17.07.2024, 17:22

„Adevărul este că suntem o generație mult mai cuminte, mult mai educată și mult mai conştientă despre pericolul substantelor interzise" de asta a crescut asa tare consumul de droguri?

TZTZ   •   17.07.2024, 16:27

Din ciclul daca nu ne lauda altii ne laudam noi pe noi...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close