Senatorul este deja trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție (DNA), pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman.

La sosirea la DNA, Eugen Pîrvulescu a declarat că nu ştie ce acuzaţii i se aduc.

Surse apropiate anchetei mai spun că senatorul este cercetat pentru instigare la cumpărarea de influenţă, într-un dosar de corupţie privind eliberarea unui certificat ORNISS (Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat).

Fostul PNL-ist a anunţat recent că se va alătura echipei lui Geoană

Eugen Pîrvulescu a anunțat recent că pleacă din PNL, partid pe listele căruia a candidat şi a fost ales la alegerile din 2020, şi că se alătură echipei lui Mircea Geoană.

„Vreau să mulţumesc, în mod deosebit, colegilor senatori PNL, în ultimii patru ani, precum şi celorlalţi, din ultimii opt ani, pentru colaborare pentru familia liberală. Mă dezafiliez din Grupul Naţional Liberal, al senatorilor liberali, şi voi activa ca independent începând de astăzi”, declara Pîrvulescu, pe 7 octombrie, potrivit Agerpres. El a anunțat atunci într-un ziar local că intră în echipa lui Geoană.

În ianuarie 2022, Eugen Pîrvulescu a fost trimis în judecată de DNA, după ce şi-ar fi folosit influenţa pe lângă membrii unor comisii de concurs de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman, cărora le-ar fi cerut să îi dea subiectele pentru concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer.

El le-ar fi solicitat să îi favorizeze la proba practică pe candidaţii indicaţi de el pentru a obţine aceste posturi.

Urmărește-ne pe Google News