Șerban Nicolae a făcut anunțul după ședința senatorilor PSD, la care a participat și viceprim-ministrul Sevil Shhaideh.

”Am vorbit şi cu doamna ministru de Interne şi cu toţi factorii interesaţi legat de chestiunea stadionului Dinamo şi a investiţiei de la stadionul Dinamo în perspectiva organizării Campionatului European de Fotbal 2020. Există soluţii, ele vor fi identificate şi se va face stadionul Dinamo”, a mai declarat liderul grupului PSD din Senat.

„Am vrut să ştiţi şi să transmitem tuturor suporterilor fotbalului românesc că ceea ce ieri a apărut aşa, ca o chestiune de coregrafie a unei galerii, respectiv previziunea lui Nostradamus, se va face şi Dinamo va avea stadion până în 2020, realizat ca program de investiţie, aşa cum ne-am angajat”, a susţinut liderul senatorilor PSD. La rândul său, ministru Dezvoltării Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, a confirmat că sunt în discuţii, la nivelul Ministerului de Interne, partea de condiţii pe care trebuie să le îndeplinească stadionul Dinamo pentru a fi predat Companiei Naţionale de Investiţii în vederea realizării unor investiţii publice.

”Aşteptăm toate documentele de la dânşii. Cum am terminat cu această documentaţie, porneşte partea de proiectare. Dintotdeauna a fost stadionul Dinamo unul din cele patru. Dacă proprietarul, respectiv administratorul – MAI, nu rezolvă toate documentele solicitate conform legii, atunci se va pune în discuţie o altă alternativă. Este foarte sigur, depindem de formalităţile necesare pe care trebuie MAI să le îndeplinească”, a spus Shhaideh.

Urmărește-ne pe Google News