DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Imaginea lui Sergiu Nicolaescu, folosită pentru a promova cartea lui Nicolae Ciucă. PNL a lansat un „trailer” pentru „Un ostaș în slujba țării”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

tomitan   •   05.09.2024, 17:05

Băi PNL ,când acest SSB ist la popota Cotrocenilor va avea un CV precum Roger Faulques ( Rene Faulques) atunci sa vorbiti si voi si el despre batalii si ploi de lovituti de AG-7. Dobrițoiu nu este cumva fostul ministru al MApN pus de liberali sa ciordeasca locuintele statului si sa le vanda pe șpagă? Un penal dovedit si condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare. Legat de raposatul Sergiu , atunci sa turnam un Pistruiatu 2.0. Marcelino in rol negativ , de Comisar Sef, Madame Gorghiu pe post de profa de istorie iar pe Rolex Bogdan in rolul lui Calu, si asa latra pe la TV numai tâmpenii. PS.Băi PNL , ultimul mare general al Romaniei a fost Antonescu , cu 2 razboaie mondiale la activ .După el toti generali si amirali precum Cico,Stanculescu,Chitac sau Ciuca , facuti la spargerea normei de depănusat porumbul , la cate tone au excavat la canal sau cat de docili au fost fata de stăpânii lor politici, cum este nentu Nicusor

Gicu9984   •   05.09.2024, 13:02

Vedeți ultimul reportaj Recorder, îl promovează pe Ciucă la greu, bombă, nu altceva! NUCLEARĂ!

stanvasile   •   05.09.2024, 12:25

Doar ca Ciuca e ofiter, nu ostas ... Cariera sa militara e deosebita dar e doar teoretica... iar afisele lui negre nu imi inspira decat o imagine trista și sumbra ca și cum ar fi fost vreun martir pe vre-un front. Ceea ce nu este ... poate e o campanie gandita prost dar el a aprobat-o. Oricum nu e imaginea pe care o vreau in fruntea tarii.

CristianCrisan   •   05.09.2024, 12:08

E ironic ca un penelist sa se foloseasca de un clip in care apare un fost senator pesedist pentru promovarea cartii sale..

nasty1   •   05.09.2024, 11:25

S-au inmultit cazurile in care inteligenta artificiala este folosita pentru a promova prostia naturala! :)))

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close