Ivey spune cu mândrie că el este numit „cel mai incorect șerif din punct de vedere politic din SUA”. Realizează clipuri pe YouTube, iar formatul se numește „Wheel of Fugitive” („Roata fugarilor”).

După ce învârte „roata norocului”, persoana pe care pică brațul ruletei va fi în fruntea listei de urmăriți din comitatul Brevard.

Potrivit șerifului, din cauza presiunii, „9 din 10 se predau în trei zile. Funcționează”, spune bărbatul care lucrează în poliție de aproape 40 de ani.

„Roata fugarilor a început când vorbeam cu un grup civic și le spuneam despre câți fugari avem. Am spus, în glumă, că ideea mea este să am o roată uriașă și să o învârt, iar pe cine aterizează, pe acela îl căutăm să îl arestăm. Toată lumea a aplaudat, așa că am decis să acționez”, a spus șeriful. 

Infractorii sunt „vânați” de o unitate specială, pe care Ivey a numit-o „Sheriff High Intensity Target” (SHIT).

Unitatea este folosită în special pentru acțiuni care vizează traficanții de droguri. 

Despre cei care nu sunt de acord ca el să arate infractorii în mod public, șeriful spune că ar trebui să „tacă din gură”. „Dacă nu vă place ceea ce fac, nu ne urmăriți! Dar, dacă sunteți aici, atunci trebuie să înțelegeți că vom aduce infractorii în închisoare”, a spus el. 

E puțin umor în majoritatea lucrurilor noastre. Cetățenii acceptă asta pentru că știu că ne distrăm, dar ne și facem treaba.

Wayne Ivey:

Urmărește-ne pe Google News