Alegerea acestei melodii a provocat reacţii batjocoritoare sau amuzante din partea susţinătorilor democratei Kamala Harris, unii dintre aceştia făcând o legătură între soarta tragică a personajului şi campania candidatului republican, relatează News.ro.

Într-o declaraţie postată pe conturile de social media ale artistei se arată că „echipa de management a lui Céline Dion şi casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au luat cunoştinţă de utilizarea neautorizată a videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi imaginii lui Céline Dion cântând «My Heart Will Go On» la un miting de campanie Donald Trump/J.D. Vance în Montana. Această utilizare nu este autorizată în niciun caz, iar Céline Dion nu aprobă această utilizare sau orice altă utilizare similară… Şi serios, chiar acest cântec?” – a reacţionat cu indignare echipa artistei. 

Cu câteva zile înainte, muzicianul francez Woodkid ceruse Universal să intervină pentru a împiedica utilizarea piesei Run Boy Run, „imnul său LGBT+”, de către candidatul republican la preşedinţia americană.

Pe de altă parte, cântăreaţa americană Beyonce a autorizat-o pe candidata democrată Kamala Harris să utilizeze piesa sa „Freedom”, lansată în 2016 împreună cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale.

FOTO: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News