DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Deputații au votat modificarea legii privind împușcarea urșilor, după tragedia din Bucegi. Legea merge la promulgare

« Înapoi la articol

Comentarii (17)

Domnul   •   20.07.2024, 14:20

bună! Pentru Sfantul_Cuvios_Pafnutie Ai obligația față de tine si față de semeni , sa nu fii *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

suparman   •   15.07.2024, 21:58

Acum cativa ani, o oengistă mare apărătoare a haitelor de caini vagabonzi din afara Bucurestiului, a murit ucisă de o haită la Lacul Morii, unde se dusese să alerge singură, in inconstienta ei tipic oengistă. După aia au sarit oengistii fratii ei sa spună că nu cainii au ucis-o ci coruptia. Coruptia a ucis-o, sigur. Nu si-a luat Darwin award, nuuuu.

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   15.07.2024, 21:21

Aș fi curios care e diferența dintre numărul de români uciși de urși și numărul de români uciși de români. Dar dacă propun o lege care să permită împușcarea unora, de exemplu a vânătorilor, se consideră incitare la violență, nu? De fapt, stai: și dacă-l prind pe unul în casă, cu toporul, și-l împușc, ar trebui să mă rog să-l am pe Atticus Finch avocat ca să scap de pârnaie.

IulianH6   •   15.07.2024, 20:36

De ce nu ***, pentru incompetența, indolența, prostia voastră. Se știe că în zona Bucegi vin zilnic sute de turiști dar statul NU le oferă nicio protectie, sunt interesati doar de banii lor. Halal.

Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență.

golgol   •   15.07.2024, 19:34

Ursul e animal ,el mănâncă,se reproduce și doarme ! Atât știe el! Problema e la oameni la corupția de aici care de 35 de ani au vândut pădurile unde trăiește ursul ,le au tăiat casa ,ei au început să plece după mâncare în sate ,orase tot mai des apoi ocolul silvic din fondurile primite și au platit salariile și atât ,nu au mai dat hrana la animale prin pădure cum se făcea pe timpul lui Ceaușescu când ursii nu coborau așa des.Deci de ce după 90 ursii au coborât tot mai des în civilizație ? Pt că corupția din Romania a complotat la tăierea pădurilor și trimiterea lor la țările prietene din UE contra unor comisioane ,avantaje și dacă ursul nu mai avea casa ,a plecat și el tot mai des sa caute de mâncare prin civilizație! Corupția ucide! România trezește te!

musatm000   •   15.07.2024, 19:20

Zilele trecute am vazut retete de preparare carne de urs si la sfarsitul reclamei era si pretul...intre 350 si 500 lei kg de carne si da-i cu reclameeste eco,este suculenta are un gust neutru,bai fratilor ati hranit voi ursul cu lucerna si acum recuperati investitia?...in alta ordine de idei ,in Romania sunt intre zece mii si unsprezece mii de ursi fara puietul din 2024 daca impartim 10000 de ursi la cincizeci de judete ,42 tara si opt Bucurestiul ,rezulta 200 de ursi,sa ia fiecare cei doua sute sa nu se supere careva si sa-i administreze,ocroteasca ,hraneasca cum vrea.

danutcornel   •   15.07.2024, 17:41

foarte bine legea asta trebuia adoptata de mult numai la noi ursul e mai important decat omul in mintile unor ongisti sorosisti

BONY   •   15.07.2024, 17:06

D-nii deputati au venit repede din tot teritoriul tarii pentru a vota o lege care va face ca fondul de vanatoare sa le creasca spectaculos. Dupa ce s-au codit sa faca o lege de protejare a fondului forestier, acum si-au strcat tihna sa-i ,,rezolve"pe cei ramasi fara habitatul lor natural.

unfake   •   15.07.2024, 16:54

Asa..si daca se consuma cota de "interventie" si dupa aia se intampla sa mai fie atacate persoane ?...E pus animalul pe stand by si se convoaca rapid inca o sesiune extraordinare la Parlament unde Ciolacu va mai mari cota cu vreo 2-3 ursi ?

Lui98   •   15.07.2024, 16:50

Vanatorii si au votat legea in 2 timpi su trei miscari. Legea privind dna paduri zace prin sertare, doar nu bor da og impotriva mafiei lemnului. Restul nu e important: cai ferate de mare viteza canci, autostrazi de la est la vest in fir continuu canci, spitale fara nosicomiale, in afara de Daruieste Viata canci, legi impotriva dealeri droguri canci, legi de interzicere reclame pariuri canci, legi de preventie sarcini nedorite canci, si mai puneti si voi ce prioritati mai au alesii cei hsrnici in agenda lor aglomerata

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close