DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Sesiune extraordinară în Parlament pentru modificarea legii după tragedia tinerei ucise de urs. Ciolacu: „Nu va fi dat liber la împușcat urșii”

« Înapoi la articol

Comentarii (12)

Lui98   •   10.07.2024, 17:14

Jocurile de noroc, pacanenele, coruptia fac mai multe victime decat ursii. Dar animalele sunt tap ispasitor pt lenea de a cerceta, a aduna datele din teren, a le analiza si apoi lua o decizie. De ce coboara ursii, de ce nu se sperie ursii, unde mai e habitatul ursilor, unde s au taiat padurile la ras chel muntele, unde si au facut altii cabane, unde au voie cu atv ( ca la altii in tara nu au voie) dar e nevoie de strategie, gandire pe termen lung. Dar legea se schimba instant cand un animal a ..... un om. Ca si asa comebtariul va fi moderat de ziaristii care scriu articole subiective.

gigiladrea   •   10.07.2024, 16:44

la noi pana nu mor mai multi oameni ptr ca au murit o multime de oameni sfasiati de ursi pana acum nu se face nimic si acum abia se vor aduce niste mici modificari cosmetice unor legi evident rupte de realitate si gresit facute sub presiunea ongurilor puternic finantate din occident care castiga pe banda rulanta in justitie contra statului

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close