În ultimele 60 de zile, omul de afaceri a fost internat în trei spitale. Familia a dezvăluit că Sever Mureșan a fost de două ori salvat de medici, într-un mod sinonim cu miracolul.

Problemele grave ale lui Sever Mureșan s-au declanșat brusc în noaptea de 4 spre 5 iulie, când bărbatul a suferit un atac cerebral. În acel moment, medicii de la Spitalul Militar, primul loc în care a fost dus Sever Mureșan, au estimat că omul de afaceri are doar 1% șanse să trăiască.

Stephane Mureșan susține că tatăl său și-a revenit miraculos în urma intervenției medicilor. „După operație, tata s-a trezit, era conștient și ne recunoștea”, a declarat fiul lui Sever Mureșan pentru gândul.ro

Recuperarea medicală a avut loc la un spital privat din București, însă Mureșan a ajuns să fie internat la terapie intensivă, starea lui de sănătate cunoscând o degradare rapidă.

„La Enayati, tatăl meu trebuia să se recupereze. Cu toate acestea, a fost internat la secția de terapie intensivă, iar de aici a început un adevărat coșmar, în primul rând pentru el, dar și pentru noi, ca familie. Ne-au cerut 1.000 de euro pe zi și ne-au spus că dacă nu-și primesc imediat banii, îl aruncă pe tata în stradă”, a precizat Stephane Mureșan.

Sever Mureșan, în stare critică înainte să fie transferat în Franța

Astfel, Sever Mureșan a ajuns la alt spital din București, la Spitalul Clinic CF 2 București unde, susține familia pacientului, acesta era plin de răni, iar corpul lupta cu o infecție generalizată.

„Tatăl meu era legumă. Avea din nou șanse minime de supraviețuire și așteptam o minune. A fost foarte bine îngrijit, infecția a cedat, iar tata s-a trezit din nou”, a declarat Stephane Mureșan. Astfel, după ce s-a consultat cu familia, fiul lui Sever Mureșan, a decis să își transfere tatăl în regim de urgență, cu un avion privat, în Dijon.

Urmărește-ne pe Google News