„Volumul de lucru este destul de mare în perioada verii. În acest moment, pe eJobs.ro sunt disponibile peste 1.300 de joburi pentru cei care doresc să lucreze în merchandising/promoții. Cele mai multe dintre acestea aparțin angajatorilor din retail, turism și industria alimentară și se adresează aproape exclusiv candidaților tineri, aflați la început de carieră. De regulă, către aceste joburi se orientează studenții care vor să-și suplimenteze veniturile în perioada vacanței”, susține Roxana Drăghici, șefa de vânzări la eJobs, cea mai mare companie de recrutare de forță de muncă din România.

Aceasta spune că aceste joburi sunt foarte accesibile, având în vedere că nu sunt solicitate calificări speciale sau o experiență anterioară de muncă.

Un brand manager încasează 8.000 de lei

„Deși pentru aceste roluri salariile nu sunt foarte mari, în domeniu se câștigă foarte bine, mai ales cei care ocupă poziții ce necesită studii superioare și experiență. Spre exemplu, salariul unui brand manager poate depăși 8.000 de lei. În plus, pe lângă salariu, aceștia pot beneficia de diverse bonusuri de performanță, pachete atractive de beneficii și oportunități de avansare rapidă în carieră”, mai explică Drăghici.

23.000 de joburi disponibile pe eJobs

În acest moment, pe eJobs.ro sunt disponibile aproape 23.000 de locuri de muncă în România.

Comparatorul de salarii funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi. Până în prezent peste 750.000 de specialiști și-au introdus veniturile.

Trustul de presă Ringier, care publică ziarul Libertatea, deține și platforma eJobs.

Urmărește-ne pe Google News