Kenji Jesse a venit la Bucureşti pentru a face parte din juriul „The Extraordinary Bartenders Challenge”, o competiţie prin care a fost desemnat cel mai bun mixolog din România şi care s-a desfăşurat, zilele trecute, între-un club din Capitală. A colindat toată lumea, iar în CV şi-a trecut deja faptul că a pregătit 35.000 de oameni pentru meseria de barman. E as la petreceri. Creează şi mixează cele mai ciudate băuturi, de nu poţi pleca decât „lat” de la un chef.

El i-a ales pe câştigători

„Eu nu mă simt obosit. Îmi place să călătoresc şi oriunde merg întâlnesc oameni frumoşi. E o senzaţie plăcută să fii acolo, în spatele barului, unde, deşi multă lume crede că nu e aşa, munca este în echipă. Să fii barman ţine mai puţin de abilitatea de a mânui nişte sticle şi mai mult de personalitatea omului care prepară o băutură”, a povestit Kenji Jesse. Din 2006, el este ambasador global Smirnoff şi a coordonat toate petrecerile experimentale Smirnoff din toată lumea: Moscova (Faithless), Paris (Duran Duran şi Mark Ronson), NYC (N.E.R.D.), Londra (Pet Shop Boys), Johannesburg (Tiesto) şi NYC (Madonna).

După ce i-a văzut pe concurenţii români cum lucrează, Kenji Jesse, impreuna cu ceilalti doi membrii ai juriului, i-a ales pe câştigători. Călin Ioaniciu a fost desemnat cel mai bun mixolog din Romania, locurile II şi III fiind ocupate de Florian Preda şi Adrian Nistor.

 
 

Urmărește-ne pe Google News