Tânărul de 27 de ani e principalul suspect și a dispărut fără urmă. Acesta se pare că a săvârșit fapta fără nici o remușcare. Acestuia nici nu i-a păsat că i-a trădat încrederea iubitei lui, Raluca Roman, chiar înainte de unul din cele mai importante momente ale vieții ei: nunta. Cei doi formau un cuplu de mai bine de patru ani și locuiau împreună în casa femeii, însă viitoarea mireasă nu a crezut nici o clipă că iubitul ei ar putea să îi facă așa ceva, fiind de-a dreptul devastată, potrivit site-ului targovistenews.ro. Îngrijorate, rudele l-au dat în urmărire generală, sperând că îl vor găsi înainte de a cheltui toți bani și a valorifica bijuteriile.Mai mult, Raluca a încercat să îi transmită un mesaj fostului ei iubit, prin care îi cere să răspundă la telefon și să vină acasă cu bunurile furate, precizând că e foarte dezamăgită.
Seif, pe numele său adevărat Ionel Stan, locuise până miercuri, când a comis fapta, în casa iubitei sale, alături de socrii săi. În fatidica zi, Ionel Stan a spus că se duce să aducă niște fân, după care nu a mai fost zărit de nimeni.


Soacra lui Ionel, Roxana Roman a mai subliniat că imediat după dispariție, fiica sa a fost în casă, unde a constatat că dispăruseră toate bijuteriile de aur alături de suma de 21.000 de euro. Familia păgubită a mai declarat că nu are niciun dubiu că Seif este autorul jafului. Imediat după consumarea jafului ei au sunat la 112. Dacă va fi prins și arestat, el riscă aproape șapte ani de închisoare pentru furt calificat.

Fotografii: www.targovistenews.ro

Urmărește-ne pe Google News