A acoperit toată datoria

Fostul şef din Giuleşti, care de foarte multe ori declara public faptul că este un om sărac, a reuşit să fenteze executarea silită plătind statului până la ultimul leu din datoria care i se imputa. În aceste condiţii, ANAF a renunţat la pretenţiile formulate împotriva lui în instanţă, iar judecătorii n-au mai avut de îndeplinit decât o simplă formalitate.
Aceea de a închide definitiv dosarele lui George Copos. Contactată de reporterii ziarului Libertatea, avocata lui George Copos a refuzat să ofere detalii legate de înţelegerea omului de afaceri cu Fiscul.
“Nu vă pot oferi detalii, nu sunt mandatată în acest sens”, a declatat Alexandra Klein, care a continuat făcând o remarcă ce confirmă faptul că fostul finanţator al Rapidului a acoperit toată datoria la ANAF. “Fiscul nu renunţă până ce debitul nu e stins în totalitate”, a completat avocata.

A strâns 155 de milioane de euro din hoteluri şi imobiliare

George Copos deţinea anul trecut, conform Top 300 Capital, o avere estimată între 152-155 de milioane de euro. Averea a fost strânsă, potrivit aceleiaşi publicaţii de specialitate, din domenii precum cel hotelier şi cel imobiliar.
O falie importantă a afacerilor controlate de familia Copos este însă şi cea dulce, reprezentată de Ana Pan, societatea pe care funcţionează 12 magazine şi laboratoare de patiserie.

Urmărește-ne pe Google News