DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Simona Bucura–Oprescu: „Putem revizui deciziile de recalculare a pensiilor atât din oficiu, cât şi în baza solicitării pensionarului”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Supervisor1   •   02.09.2024, 14:03

"Doamnaaaaa" ministru Oprescu, fără un nume predestinat precum a doftorului independent iliescian Sorinel Opărescu fost primar general al capitalei, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare și fugit în Grecia, "doamnă", d ce mințiți cu nerușinare din interes și la comanda agramatului *** de Buzău pe numele lui MARCEL CIOLANU că "ați eliminat din PNRR plafonul de 9,4%", că nu-i adevărat, acum după "recalcularea" electorală a pensiilor pentru seniori și adâncirea deficitului la fondul de pensii, ATENȚIE, repet ATENȚIE, abia ați atins 8,3%, de ce mințiți!? De ce mințiți că ați eliminat 9,4% că NU ESTE ADEVĂRAT, de ce manipulați populația pentru a le lua voturile, de ce sunteți cu mizeriile la purtător și nu spuneți adevărul!? Iată, pentru că sunteți o mincinoasă ordinară, eu vă dau nota 2 și chiar dacă mă abțin să nu vomit 🤮, vă declar cea mai vomitivă persoană care a activat vreodată într-un guvern.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

1Gin   •   01.09.2024, 10:07

Important e că ai făcut 9,4, ce plăcintă o însemna. Poi nu de-aia ești acolo? A venit vreo croitoreasă la tine să-ți zică "important e că ți-am pus elastic la chiloți?" Fă-ți treaba pentru care iei miliardul pe lună, tu și acoliții din minister.

Mihaita_._   •   31.08.2024, 23:18

Ca orice lege promulgata in ultimii 10-20 de ani, mai intaii o votati, o promulgati apoi o ciuntiti cu OG pentru ca nu aveti specialisti care sa faca legile corecte. In posturile respective e cumnata,sora, amanta...de la ministrul educației "Abramburica" care a fost pe scaun de N ori si a zapacit prectic sistemul de învățământ, pana la Economie,MAi, sa demonstrat ca sunteti niste incapabili,toti.

andi1   •   31.08.2024, 21:02

Cele speciale nu scad? Vor scadea vreodată????

    Anaio   •   01.09.2024, 07:49

    andi1   •  31.08.2024, 21:02

    Cele speciale nu scad? Vor scadea vreodată????

    Așa arată că le pasă de cei care-i votează, praf în ochi, iar pentru ei pensii speciale pentru că se poate ...

HOPAHPO   •   31.08.2024, 15:19

Cat poate sa minta un ministru ? "Am finalizat recalcularea” Pai daca ai finalizat recalcularea de ce minti spunand ;că dacă au fost erori în deciziile de recalculare a pensiilor, atunci acestea vor fi îndreptate." Si mai am o intrebare Simona : de ce erorile au scazut mii de pensii si au crescut doar la cei care deja aveau o pensie nesimtita ? Daca aveati o baza de date , recalcularea se facea in toata tara la fel nu pe oficii sau judete .Ce ai facut cu atatea milioane de euro si cine le a incasat ? Suntem in 2024 si tu nu esti in stare sa modernizezi sistemul de pensii , deoarece platesti la firme particulare milioane de euro care fac greseli si apoi cer alte miliaone pentru a face alta recalculare "Dacă am greşit ceva, pensionarii au angajamentul meu ferm că vom îndrepta." Te ai intrebat cati dintre acei pensionari care au primit decizia cu reducere a pensiei vor mai trai sa vada minunea de care vorbesti tu ?Multi o sa moara de inima rea cand postasul o sa le inmane pensia .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close