01299524Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

::placeholdeR–>

Liderul sindical a menţionat, totodată, în faţa protestatarilor, că mandatul de director interimar al actualului director al Metrorex a fost depăşit.

„O să vorbesc până o să mai pot împotriva acestor nemernici. Aş vrea să-i salutăm pe aceşti rătăciţi în tranziţie, nişte oameni împotriva oamenilor. Marele ministru din cei 23 de până acum şi marele director din cei 20 de până acum să-şi dea mâna şi să plece, să-şi vadă de treaba lor că ne-au minţit destul, în doar patru luni, de când au venit. Au reuşit să schimbe organigrama, să treacă oamenii în spatele conducătorilor, oamenii care muncesc şi care asigură siguranţa circulaţiei, în spatele a două-trei Direcţii, câte au vrut ei să obţină. Au făcut această măgărie pentru a-şi promova pe linie politică personală diverşi oameni în funcţii. Aşa au înţeles ei să conducă un Minister al Transporturilor, cel mai important minister economic din România. Un minister care, la ora actuală, este condus de o echipă a social-democraţilor, adică a celor mulţi”, a afirmat Ion Rădoi, preşedintele Unităţii Sindicatului Liber Metrou (USLM).

Acesta a adus în discuţie şi situaţia actuală a Alstom, unde pentru un număr de salariaţi mai mic valoarea cheltuielilor a crescut de patru ori, în comparaţie cu situaţia din anul în care sucursala din România fusese înfiinţată.

Cauzele unui fapt statistic înfiorător: 41% dintre tinerii români ar accepta dictatura. Sociolog: „Totul este deja luat de generațiile precedente”